Letër babait

“…nuk është vërtet e nevojshme të marrësh fluturimin për të arritur në mes të diellit, por ka rëndësi të zvarritesh mbi tokë derisa të gjesh një vend të vogël ku dielli të shndrisë nganjëherë dhe ku është e mundur të ngrohesh nga pak “. Kafka kishte një marrëdhënie të ndrydhur me babain e tij, gjë që reflekton edhe në krijimet e Kafkës. Një baba i përshkruar si abuziv e narcisist, në letrën të cilën deshi t’ia japë përmes nënës por që s’arriti në duart e tij kurrë. Ndër më të njohurat letra të shkruara ndonjëherë.

Kategoria

4.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Franz Kafka

Numri i faqeve

67

Shtëpia botuese

Pema

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951721332

Rreshti

A

Kolona

7

Poashtu mund të ju pëlqejë