Lufta dhe Paqja 4

Kryevepra epike e Tolstoit ndërthurr jetët private dhe publike të individëve gjatë kohës së luftërave Napoleonike dhe sulmit francez kundër Rusisë.

Kategoria

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

L. N. Tolstoi

Numri i faqeve

371

Shtëpia botuese

OMSCA-1

Gjuha

Shqip

ISBN

9992752173

Rreshti

A

Kolona

6

Poashtu mund të ju pëlqejë