Mbretëresha e festës së madhe

Ferma e Kasteluçave ndodhet në periferi të Rosetos. Nela, vajza e mesme e pesë fëmijëve të familjes, është inteligjente dhe dëshiron që një ditë të bëhet mësuese dhe të jetojë larg mundimeve të fermës. Por ëndrrat e saj marin një rrjedhë tjetës kur takon Renato Lanzarën, djalin e një familjeje të mirënjohur në qytet. Ai është djalë i arsimuar, i pashëm dhe poet tërheqës, cilësi tërheqëse për vajzat.. Miqësia e tyre ndez një romancë të zjarrtë për të cilën Nela është e bindur se do t’i çojë drejt altarit. Mjerisht ajo nuk është e vetmja vajzë që e ëndëron këtë lidhje me Renaton. Por ai zhduket krejt befasisht. Mbas katër vitesh mungesë, kthimi i papritur i Renatos në Roseto në mbrëmjen para dasmës së Nelës, me djaloshin energjik Franko Zollerano, tronditi gjithë qytezën Roseto. Ndonëse Renato ka zgjedhur një rrugë shumë të ndryshmë nga ajo e Nelës ata janë të dënuar të jetojnë të dy në Roseto, atje ku e kaluara ri pezull mbi ta si një stuhi gati për të shpërthyer.

8.30

Infromacione shtesë

Autori i librit

Adriana Trigiani

Numri i faqeve

317

Shtëpia botuese

Ombra GVG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928062109

Rreshti

A

Kolona

25

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Mbretëresha e festës së madhe"

Poashtu mund të ju pëlqejë