Më afër nga sa mendoni

Një libër i domosdoshëm për të gjithë ata që kanë humbur të dashurit e tyre.

“Më afër nga sa mendoni” nuk është thjesht një libër. Ky nuk është një nga ata librat e zakonshëm mbi hidhërimin që sjellin humbjet e njerëzve të dashur dhe trajtimi i vdekjes.

Nuk është as ndonjë prej atyre historive individuale që njerëzit “në këtë anë” përpiqen të kuptojnë sinjale të të dashurve të tyre nga “ana tjetër”. Libra të tillë kanë vlerë reale, por ky që keni në dorë, ka më shumë. Shumë më tepër!

Gërshetimi i të gjitha llojeve të historive, që kanë edhe një pjesë të saj brenda, e bëjnë Deborah Heneghan-in të përfshijë çdo aspekt të vdekjes dhe asaj që po mbaron, jetës dhe asaj çka vazhdon të jetojë në zemrat e mbushura plot e të lartësuara, krejtësisht unike dhe të mrekullueshme pa fund!

Gjithçka që ajo ka shkruar, është një udhëzues i dashur dhe i dhembshur, i pakrahasueshëm me asgjë tjetër që kam lexuar më parë. Na ka bërë të gjithëve një nder… me këtë libër na hapi zemrat dhe më në fund, ne mund të shikojmë se ç’ka aty brenda”.

7.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Deborah Heneghan

Numri i faqeve

268

Shtëpia botuese

Ombra GVG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928060853

Rreshti

A

Kolona

34

Poashtu mund të ju pëlqejë