Qyteti antik

Zbulimet e fundit për origjinën e përbashkët indoeuropiane i japin mundësi Fustel de Coulanges të kapërcejë hendekun kronologjik, për të trajtuar bashkërisht Greqinë dhe Romën dhe për të shtruar çështjen e qytet-shtetit antik. Por ajo çka ngre ai në këtë vepër, nuk është një histori aq e re e Antikitetit, sesa historia e një besimi dhe mënyra se si ky i dha formë një shoqërie…

15.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Fustel de Coulanges

Numri i faqeve

487

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928103871

Rreshti

A

Kolona

33

Poashtu mund të ju pëlqejë