Ne ishim gënjeshtarët

Cdo verë ,anëtarë e pasur e në dukje të përkryer të familjes Sinkler mblidhen në ishullin e tyre privt. NE ISHIM GENJESHTARET është hostoria e këtyre bashkimeve të përvitshme ,dhe tregon se çfarë ndodhi gjatë një vere që protagonistja Kejdëns nuk arrin ta kujtojë.Paragjykimet,zilia dhe favoritizmi patriarkal mes tri motrave të rritura,bën kontrast me shoqërinë dhe pikëpamjet e kushërinjve adoleshentë dhe shokut të tyre Gat.Ditët e qeta me limonadë në tarracë dhe lojërat maratonë ua lënë vendin tensionit,dashurisë së vërtetë dhe qëllimeve dashamirëse por që shkojnë tmerrësisht keq.

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Emily Lockhart

Numri i faqeve

307

Shtëpia botuese

Bota Shqiptare

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928001757

Rreshti

A

Kolona

31

Poashtu mund të ju pëlqejë