Një nga ne fle

Një roman realist, thellësisht poetik, i mbrujtur në të njëjtin stil si Anne Carson, Një nga ne fle i ka siguruar Klougartit vlerësimet e panumërta dhe kandidime çmimi, duke përfshirë Readers’ Book Award, dhe një vend midis zërave të rinj kryesorë në letërsinë botërore.

7.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Josefine Klougart

Numri i faqeve

227

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928292667

Rreshti

A

Kolona

32

Poashtu mund të ju pëlqejë