Vjehrra

Që në çastin e parë kur u njoh me vjehrrën, Lusi e kuptoi se nuk ishte nusja që ajo kishte ëndërruar për djalin e saj “të përsosur”. E sjellshme, miqësore dhe gjithmonë bujare, Dajana gjithashtu mban distancë nga nusja e djalit, me gjithë përpjekjet e saj të vazhdueshme për t’ia fituar zemrën. Një gur themeli në shoqërinë amerikane, ndihmëse e vajzave dhe grave refugjate dhe një grua e dashuruar marrëzisht me të shoqin edhe pas disa dekadash martesë, askush nuk mund të thotë një fjalë të keqe për Dajanën, përveç Lusit…

E gjitha kjo, deri para pesë vjetësh…

Tani, Dajana ka vdekur dhe pranë trupit të saj është gjetur një letër, ku thuhet se ajo donte t’i jepte fund jetës, sepse, tekefundit, kanceri po ia merrte atë dalëngadalë…

Vetëm se autopsia nuk gjen asnjë gjurmë kanceri në trupin e saj…

Kush mund ta donte vdekjen e Dajanës? Pse e kishte ndryshuar ajo testamentin vetëm pak kohë para vdekjes?

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Sally Hepworth

Numri i faqeve

291

Shtëpia botuese

LIVING

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928216892

Rreshti

A

Kolona

33

Poashtu mund të ju pëlqejë