Një njeri i zakonshëm

“Philip Roth u kthye në një artist interpretimi në prozë dhe ishte pikërisht “zëri” i tij — “zëri” i tij — që i lidhi lexuesit me të. Dikush e lexon Rothin për tonin, për muzikën, inti­mitetin e besueshëm, ndonjëherë humorin shpotitës, ndonjëherë zemërimin e sinqertë, shpesh për të gjitha këto bashkë.” Joyce Carol Oates

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Philip Roth

Numri i faqeve

135

Shtëpia botuese

Skanderbeg Books

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928221384

Rreshti

A

Kolona

33

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Një njeri i zakonshëm"

Poashtu mund të ju pëlqejë