Plaku dhe deti

Kategoria

2.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Ernest Heminguej

Numri i faqeve

88

Shtëpia botuese

Berati

Gjuha

Shqip

ISBN

97889951565974

Rreshti

B

Kolona

3

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Plaku dhe deti"

Poashtu mund të ju pëlqejë