Princesha më shumë lot

Me krime si këto që kryhen ndaj femrave dhe grave, krime që nuk dënohen në shoqërinë tonë, nuk është çudi që ndonjëherë zhytem në dëshpërim e pikëllohem për fatin e shumë njerëzve të pambrojtur në Arabinë Saudite. Përpjekjet e mia për të ndihmuar të tjerët mund të jenë ndonjëherë të vogla, jo domethënëse, pavarësisht sesa mund të përpiqem unë.

8.30

Infromacione shtesë

Autori i librit

Jean Sasson

Numri i faqeve

350

Shtëpia botuese

Ombra GVG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928061058

Rreshti

A

Kolona

32

Poashtu mund të ju pëlqejë