Qyteti i baltës

Shauzia, shoqja e ngushtë e Parvanës, është arratisur nga Afganistani dhe përballet e vetme me mbijetesën në rrugët e Peshavarit, në Pakistan. Me qenin, si mikun e saj të vetëm, ajo duhet të rrëmojë për ushqim, të lypë para e të kërkojë një vend të sigurt për të fjetur çdo natë. Mund të jetë më keq se jeta e kaluar në një karnp refugjatësh? Një histori e fuqishme, tejet njerëzore, e një vajze plot energji, të vendosur, që përpiqet të marrë n dorë frerët e jetës së saj.

Kategoria

5.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Deborah Ellis

Numri i faqeve

141

Shtëpia botuese

Botimet Dritan

Gjuha

Shqip

ISBN

9789995621285

Rreshti

A

Kolona

19

Poashtu mund të ju pëlqejë