Të jetosh e mbuluar

Përfytyro të jetosh në një vend, ku gratë nuk mund të dalin nga shtëpia pa qenë të shoqëruara nga një burrë. Përfytyro të jesh e detyruar lë veshësh rroba, që mbulojnë çdo centimetër katror të trupit tënd, përfshirë fytyrën. Kjo është jeta në Afganistan. Kjo është jeta, ndaj së cilës ngre krye Parvana njëmbëdhjetëvjeçare, e cila tani mban çadorin dhe një ditë, shumë shpejt, do t’i duhet të mbajë burkan, si e ëma dhe e motra. Po Parvana është e fortë dhe lufton për veten dhe për familjen. Pret flokët, maskohet si djalë dhe punon. Për të gjithë. Për veten. Për të ndryshuar gjërat.

Kategoria

5.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Deborah Ellis

Numri i faqeve

159

Shtëpia botuese

Botimet Dritan

Gjuha

Shqip

ISBN

9789995621193

Rreshti

A

Kolona

19

Poashtu mund të ju pëlqejë