Rrugica Dukeska

Napoli, fillimi i shekullit XX. Midis Roza Avilianos – që vjen nga shtresat më të ulëta, lindur e rritur në bodrume – dhe fisnikes Jozefa Paraviçini – gruas së palumtur të princit Enrik Kastilia – merr jetë një lidhje e fuqishme që, përtej dallimeve sociale, do t’i bashkojë për gjithë jetën. Përmes ngjarjeve të jetuara, shenjuar nga tragjedi dhe pasione të mëdha, si në një afresk të fuqishëm dhe realist të një epoke, pasqyrohen dramat dhe vështirësitë e shekullit të kaluar. Duke pasur në qendër dy figura të jashtëzakonshme femërore, ky roman shpalos ndjenja dhe ideale të fuqishme.

7.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Sveva Casati Modignani

Numri i faqeve

499

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994301027

Rreshti

A

Kolona

25

Poashtu mund të ju pëlqejë