Sekretet e një jete magjepses

Ndodhej në udhëkryq dhe nuk e dinte që zgjedhja e saj do ta çonte drejt një rruge pa kthim. Këtë dilemë rrok romani “Sekretet e një jete magjepsëse” nga autorja Susan Meissner, i cili sjell historinë e jetës në Britani gjatë Luftës së Dytë Botërore dhe sulmet naziste mbi londrën

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Susan Meissne

Numri i faqeve

331

Shtëpia botuese

LIVING

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928216175

Rreshti

A

Kolona

26

Poashtu mund të ju pëlqejë