Sepse të dua

Lajla, një vajzë e vogël 5 vjeçare, zhduket në një qendër tregtare të Los Anxhelosit. Prindërit e saj, të thyer, të vrarë shpirtërisht ndahen nga njëri-tjetri. Pesë vjet më vonë, vajza gjendet pikërisht në të njëjtin vend ku kishte humbur. Ajo është gjallë, por e zhytur në një heshtje dhe mister të thellë. Lumturisë së gjetjes së saj i shtohen shumë pikëpyetje: Ku kishte qenë Lajla gjatë gjithë kësaj kohe? Me kë? Dhe sidomos, përse u kthye?…

9.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Guillaume Musso

Numri i faqeve

335

Shtëpia botuese

Bota Shqiptare

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928000286

Rreshti

A

Kolona

22

Poashtu mund të ju pëlqejë