Shërbyesja e dhomës

Moli Greji nuk është si gjithë të tjerët. E ka të vështirë të hyjë në marrëdhënie shoqërore dhe i interpreton në kokë të vet qëllimet e atij që ka pranë. Gjyshja, që e kishte rritur, ia përpunonte e ia bënte gati botën, duke ia kodifikuar në rregulla të thjeshta sipas të cilave Moli mund të jetonte, por kur gjyshja vdiq, njëzetepesëvjeçares Moli iu desh të përballet fill e vetme me ndërlikimet e jetës…

Kategoria

11.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Nita Rose

Gjuha

Shqip

Shtëpia botuese

Bota Shqiptare

Numri i faqeve

344

ISBN

9789928005236

Rreshti

C

Kolona

44