Sheshi i Diamantit

Historia sa prekëse, aq dhe realiste dhe e fuqishme e Natalisë, një vajze të thjeshtë e naive, që në Barcelonën republikane, e më pas gjatë periudhës së luftës civile spanjolle, përjeton dramën e mjerimit, të humbjes së të shoqit, të vetmisë, derisa më në fund zbulon një dashuri të re, e cila i hap përpara mundësinë e një jete të re…

Kategoria

7.10

Infromacione shtesë

Autori i librit

Merce Rodoreda

Numri i faqeve

226

Shtëpia botuese

IDK

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928136596

Rreshti

A

Kolona

12

Poashtu mund të ju pëlqejë