Si të vrasësh tët shoq

Çfarë do të bënit sikur, mbrëmjen e të kushedisesatit përvjetor të martesës, të zbulonit se burri ju tradhëton? Por ka edhe më pasi tju ketë kandisur edhe për një muaj mjalti të dytë romantik, dendet me viagra si i zijosur dhe i ndërron dashnoret si mbreti gratë. Duket si një makth që të lë pa frymë, por pikërisht kështu i ndodhi Xhes Xhardinës

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Kathy Lette

Numri i faqeve

279

Shtëpia botuese

Morava

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928120366

Rreshti

A

Kolona

34

Poashtu mund të ju pëlqejë