Stuhi shpatash 2

Nga pesë pretendentët e Fronit të Hekurt, njëri vdiq në mënyrë të mistershme, ushtria e një tjetri u shpartallua në një betejë të përgjakshme duke ia zbehur shpresat për të marrë pushtetin, ndërsa luftërat vazhdojnë deri në pikën e fundit të gjakut, pasi aleancat bëhen dhe prishen aty për aty.

Kategoria

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

George R.Martin

Numri i faqeve

552

Shtëpia botuese

Botimet Morava

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928208934

Rreshti

C

Kolona

35

Poashtu mund të ju pëlqejë