Tangoja e harrimit

Në dukje Xhovana dhe Matilda, nuk kanë asgjë të përbashkët, përveç që banojnë të dyja në lagjen Brera në Milano dhe herë pas here shkëmbehen rrugës me njëra-tjetrën. Njëra është një antikuare tërheqëse, e martuar dhe me një vajzë adoleshente; tjetra një grua e moshuar, e varfër që jeton e vetme në një nënçati, prej së cilës kërkon me këmbëngulje të mos largohet për asnjë arsye. Një sërë ngjarjesh dramatike do t’i afrojnë të dy gratë, të cilat do të mësojnë të njohin njëra-tjetrën dhe të krijojnë një miqësi të thellë dhe të fortë.

7.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Sveva Casati Modignani

Numri i faqeve

457

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994300303

Rreshti

A

Kolona

25

Poashtu mund të ju pëlqejë