Dashuritë e një jete

Një mëngjes vere, në kishën milaneze të San Markos, dikush sulmon e godet rëndë në kokë një grua të re e të bukur, ndërsa ajo lutej. Pas shtrimit në spital dhe operacionit, në zgjim, gruaja nuk kujton asgjë nga e kaluara e saj. Dhe kështu detyrohet të fillojë një proces të vështirë për të rifituar identitetin e saj. Pak nga pak, nga errësira e harresës, nisin e lulëzojnë copëza kujtimesh e mes vështirësive, ajo nis të rikompozojë historinë e jetës së saj dhe të familjes së vet.

7.10

Infromacione shtesë

Autori i librit

Sveva Casati Modignani

Numri i faqeve

360

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9994333908

Rreshti

A

Kolona

25

Poashtu mund të ju pëlqejë