Të ndriturit

Ndoshta, ai mund ta blinte atë për një natë. Në mëngjes mund ta çonte në Arahura, t’i shpjegonte se kishte ndër mend t’i jepte asaj gjysmën, saktësisht gjysmën. A do të binte ndesh me qëllimin e dhuratës, nëse ai do ta kishte paguar ndërkohë për të pasur kënaqësinë e shoqërisë së saj? Ndoshta. Por, a e duronte dot ai, që burrat e tjerë e kishin njohur atë në atë mënyrë që Steinesi nuk e kishte njohur? Nuk e dinte. Ai shkërmorqi një gjethe në pëllëmbë dhe pastaj ngriti dorën te hunda që t’u marrë erën lëngjeve të saj.

15.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Eleanor Catton

Numri i faqeve

798

Shtëpia botuese

Ombra GVG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928061614

Rreshti

A

Kolona

33

Poashtu mund të ju pëlqejë