Thuamë se më dashuron

Ky libër sjell një anë të ndjeshme private, por edhe plot pasion të Remarkut: Në të janë përfshirë letrat që ai ia dërgon të dashurës së tij Marlene Detrich. Janë të rrallë ata që shkruajnë me ndjenja kaq të ngrohta dhe të brishta për dashurinë sesa Remarku

Kategoria

8.40

Infromacione shtesë

Autori i librit

Erih Maria Remark

Numri i faqeve

214

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994387373

Rreshti

A

Kolona

7

Poashtu mund të ju pëlqejë