Tre shokët

Është një roman i shkruar nga autori Erih Maria Remark. I ndërtuar si një rrëfim në veten e parë nga njëri prej tre shokëve, nga Robert Lokamp, romani zhvillohej në dy linja njekohësisht me njëra-tjetrën, në linjën e shpalosjes përmes episodeve të ndryshme të një miqësie jashtëzakonisht të pastër e të sinqertë midis rrëfyesit, Oto Kaslerit dhe Gotfrid Lencit dhe në linjën e një dashurie nga më të bukurat dhe më prekëset që ka prodhuar letërsia moderne, që është ajo e Robertit me Patris Holmanin, apo e Robit me Patin.

Kategoria

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Erih Maria Remark

Numri i faqeve

411

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9992734818

Rreshti

A

Kolona

7

Poashtu mund të ju pëlqejë