Tre metra mbi qiell

Një histori e bukur dashurie. Një mikrokozmos me jetë të rinjsh që kërkojnë të ecin “tre metra mbi qiell”. Vajzat veshin Onyx apo çdo lloj tendence të re, flasin për Avant, për Marsan dhe për modën e minutave të fundit. Ato presin të takojnë djaloshin e jetës së tyre. Djemtë bredhin me motor dhe sfidohen në prova force fizike, në shpejtësi, në rrezik. Në sfondin e një jete frenetike klani, bande (grupi mitik i budokanëve) takohen Babi dhe Stepi. Babi, një vajzë gjimnazi model. Koha e saj kalon midis shkollës dhe miqve, gjithnjë bashkë me Poçin, miken e saj të zemrës.

7.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Federico moccia

Numri i faqeve

390

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789992759950

Rreshti

A

Kolona

20

Poashtu mund të ju pëlqejë