Ura në mjegull

Ura në Mjegull”, ky romani i ri i Muriel Barbery-t është një inkursion në zhanrin e realizimit magjik. Ai sjell historinë e dy vajzave 12 vjeçare të rritura në Francë dhe në Itali, të cilat zbulojnë njëkohësisht një botë të fshehtë elfësh. Çfarë kanë të përbashkët vogëlushja Maria e cila jeton në një fshat të thellë të Burgojnës, dhe një tjetër vajzë e vogël, Klara, e cila rritet në Abrucio të italisë në të njëjtën kohë me Marian dhe që më pas dërgohet në Romë për të zhvilluar talentin e saj të jashtëzakonshëm për muzikën? Në dukje, pak gjëra. Megjithatë mes tyrë egziston një lidhje sekrete: secila me mënyra të ndryshme është në kontakt me botën e elfëve, me botën e arit të shpikjes të misterit; gjithashtu edhe me atë të osmozës me natyrën që u jep jetës së njerëzve thellësinë dhe bukurinë e saj

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Muriel Barbery

Numri i faqeve

245

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

97899994305261

Rreshti

A

Kolona

23

Poashtu mund të ju pëlqejë