Vajza më e Bukur e Qytetit

Të gjitha rrefenjat e Bukowskit janë sa të bukura aq edhe të ndyra dhe si të tilla e nderojne letërsine. Ai tregon ato gjera që të tjerët i zbukurojnë e i fshehin, dallimin e njerëzve për shkak të gjinisë, varfërinë e përditshme, dhunën dhe ndjenjat e atyre që kruajnë hundët. Kjo është arsyeja perse ky njeri të vë në siklet; ai i drejtohet gjithë botës.

Kategoria

12.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Charles Bukowski

Numri i faqeve

305

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928291479

Rreshti

A

Kolona

15

Poashtu mund të ju pëlqejë