Versioni i barnit

Barni Panofski, i çatdhesuar kanadez, admirues finok i grave, shkrimtar, producent televiziv, tregimtar, vendos, më në fund, që të marrë penën dhe të hedhë në letër kundërshtinë ndaj akuzave që i bëhen në autobiografinë e rivalit të tij. Edhe kur shkruan me tone të ashpra për prapësitë bohemiane të viteve pesëdhjetë në Paris, tri martesat e tij të trazuara apo për kompaninë e tij të suksesshme televizive të dorës së fundit, “Totally Unnecessary Productions”, nuk kalon shumë dhe tregon se kujtesa e tij mund të ketë filluar të pësojë të çarat e para, por gjaknxehtësia, ama, funksionon me ngarkesë të plotë. Por, kur akuzohet për vrasjen e mikut të tij më të ngushtë, i kapur mat në shtrat me Zonjën e Dytë Panofski, versioni i ngjarjeve që jep Barni mund të mos jetë i mjaftueshëm për ta mbajtur atë larg telasheve.

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Mordecai Richler

Numri i faqeve

585

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994302383

Rreshti

A

Kolona

32

Poashtu mund të ju pëlqejë