Xhyzllyku

Ege Akën, apo Xhyzllyku, është një shtatëmbëdhjetëvjeçar me prind të divorcuar dhe me shpresa të humbura se jeta mund t’i sillte ndonjë gjë të mirë. E vetmja gjë që i sillte sadopak ngushëllim ishin duhani dhe jeta vir­tuale në internet, ku kishte një faqe të veten. Kjo është historia e Xhyzllykut, një çuni si të gjithë të tjerët, i cili nga një “dështak” që besonte se ishte u shndërrua në personin më të adhuruar.
E gjithë jeta e tij do të kthehej përmbys gjatë një kampi shkollor të verës, kur Ege e kupton se, në fakt, askush nuk është i përsosur dhe të gjithë kanë të metat e tyre. Për më tepër, ai arrin ta zbulojë se brenda karakterit të tij ka shumëçka që të tjerët mund të adhuronin dhe se të dorëzohesh asnjëherë nuk është një opsion. Përtej një novele fantastike, “Xhyzllyku”, është edhe një libër me vlera të jashtëzakonshme motivuese për të gjithë ata që kanë nevojë për më shumë besim në vete.

Kategoria

7.90

Infromacione shtesë

Autori i librit

Koray Yersuren

Numri i faqeve

414

Shtëpia botuese

Efekos

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951660624

Rreshti

A

Kolona

43

Poashtu mund të ju pëlqejë