Vuajtje

Mendimi se njeriu ishte një lloj krijese fisnike ishte fund e krye një marrëzi. Njerëzit janë krijesat më të mjera dhe më të përçmuaranë tokë. Po të kishim pasur vetëm një grimcë fat do të kishim ardhur në këtë botë si ndonjë luan, tigër, rinoceront apo gomar.

Kategoria

3.40

Infromacione shtesë

Autori i librit

Hande Altayli

Numri i faqeve

205

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928251107

Rreshti

A

Kolona

43

Poashtu mund të ju pëlqejë