Ai që nuk dinte të dashuronte

Një kryevepër legjendare. Një histori parash, pushteti, seksi dhe vdekje frymëzuar nga jeta e multimilionerit Howard Hughes. Në viteti ’70 kishte seks, rock & roll dhe Harold Robbins.

14.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Harold Robbins

Numri i faqeve

737

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994302413

Rreshti

A

Kolona

27

Poashtu mund të ju pëlqejë