Besnikëri

Me një stil të shkruari të gjerë, karstik, përfshirës, Marco Missiroli çel dhomat dhe rrugët, mendimet dhe dëshirat e parrëfyeshme, bën të kumbojnë dialogë dhe heshtje me natyrshmërinë e tregimtarëve të mëdhenj. “Ç’fjalë e gabuar, dashnor! Ç’fjalë e gabuar, tradhti!”. A jemi të sigurt se t’i bësh ballë një tundimi do të thotë të jesh besnik? Po sikur ajo sprapsje të ishte në fakt tradhti ndaj natyrës sonë më të thellë?

8.40

Infromacione shtesë

Autori i librit

Marco Missiroli

Numri i faqeve

230

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994306046

Rreshti

A

Kolona

24

Poashtu mund të ju pëlqejë