Ne të dy si një roman

Në epokën e teknologjisë moderne, kur bota gëlon nga interneti dhe celularët, Ema dhe Frederiku bëjnë një pakt: do t’i shkruajnë letra njëri-tjetrit dhe do të takohen vetëm një herë në vit në brigjet e Bretanjës. Letrat e tyre do të ndërthuren me një katalog të rrallë titujsh dhe personazhesh, një udhëzues i vyer librash për të mos u humbur dhe do të na mësojnë se dashuria e vërtetë triumfon në çdo kohë. Pas suksesit të jashtëzakonshëm në Gjermani, Itali, Francë e shumë vende të tjera, libri “Ne të dy si një roman”, i autores italiane Paola Calvetti, vjen edhe në shqip, vetëm nga Botimet Living.

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Paola Calvetti

Numri i faqeve

314

Shtëpia botuese

LIVING

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928216069

Rreshti

A

Kolona

25

Poashtu mund të ju pëlqejë