Çifti i dashuruar

I njohur si libri më popullor i sociologut të madh amerikan, Leo Buscaglia na paraqet në këtë libër me një manifest mbi dashurinë, ëmbëlsinë, përkujdesin, dhembshurinë, komunikimin, altruizmin: pjesët më vitale të sjelljes njerëzore. Është ky mesazhi optimist i një autori të jashtëzakonshëm, që ka arritur të fitojë zemrat e gjithë botës me besimin e tij mbi jetën, dashurinë dhe vëllazërinë.

4.20

Infromacione shtesë

Autori i librit

Leo Buscaglia

Numri i faqeve

158

Shtëpia botuese

Plejad

Gjuha

Shqip

ISBN

9992777443

Rreshti

A

Kolona

25

Poashtu mund të ju pëlqejë