Dashuri

Të jetosh duke dashuruar veten dhe të tjerët përfaqëson sfidën më të madhe, aventurën më ngazëlluese dhe krijuese të ekzistencës sonë. Një sentiment pa moshë që për Leo Buscaglia-n, pedagog dhe sociolog i famshëm italo-amerikan, shndrrohet në një forcë supreme, të përgjegjshme, që si ndjen më caqet e vëna nga paragjykimet. pasi vetëm nëpërmjet dashurisë së ndërsjelltë, siç mund ta kuptojmë duke lexuar këtë libër, mund të arrijmë ta mbushim hapsirën e lënë nga pafundësia.

4.20

Infromacione shtesë

Autori i librit

Leo Buscaglia

Numri i faqeve

143

Shtëpia botuese

Plejad

Gjuha

Shqip

ISBN

999278136X

Rreshti

A

Kolona

25

Poashtu mund të ju pëlqejë