Çmimet

Adam Kupërsmithi është nga ai kombinimi i rrallë: një mjek i shkëlqyer, që kujdeset me shpirt për pacientët e vet. Sendi Revëni, një kërkues shkencor pararojë, devocioni i të cilit mund të matet vetëm me aftësitë e veta gjeniale. Izabel da Kosta, fëmija gjeni, ia detyron tërë suksesin e vet të atit, i cili e nxiti të synonte yjet. Adami. Sendi. Izabela. Për të tre, Çmimi Nobel hedh premtimin e vet ngashënjyes mbi punën e tyre. Dy do të zgjidhen për nderimin më të lartë; njëri prej tyre nuk do të jetojë për ta marrë atë. Po ndërsa kërkojnë sekretet e natyrës, ata do të zbulojnë, gjithashtu, të fshehtat në zemrat e veta. Këto histori e bëjnë “Çmimet” një roman përthithës të ngarkuar me emocion, një roman që provon sërish se Erik Segali është mjeshtri i patejkalueshëm i të qeshurave dhe lotëve, tregjedisë dhe triumfit.

11.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Erich Segal

Numri i faqeve

478

Shtëpia botuese

Botimet Dritan

Gjuha

Shqip

ISBN

9789995621643

Rreshti

A

Kolona

24

Poashtu mund të ju pëlqejë