Dallga e shtatë

Ju i njihni Emi Rothnerin dhe Leo Leiken? Pra, ju e keni lexuar tashmë “A të kam folur ndonjëherë për erën e veriut?“, këtë histori të pazakontë dashurie, ku dy njerëz dashurohen duke shkëmbyer mesazhe e-mailesh, por pa e parë kurrë njëri-tjetrin.

7.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Daniel Glattaur

Numri i faqeve

251

Shtëpia botuese

Fjala

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928176097

Rreshti

A

Kolona

24

Poashtu mund të ju pëlqejë