Eleganca e iriqit

Edhe pse shumë e zgjuar dhe me një kulturë të përgjithshme mjat të gjerë, që e ka fituar si autodidakte duke frekuentuar bibliotekat e qytetit, Rëneja ka vendosur të jetojë e fshehur pas petkut të konsierzhës së trashë dhe të pakultivuar.

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Muriel Barbery

Numri i faqeve

344

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994302352

Rreshti

A

Kolona

23

Poashtu mund të ju pëlqejë