Dashnori

Marguerite Duras lindi më 1914 dhe që me romanin e saj të parë hyri në letërsinë bashkëkohore franceze si një uragan, ku natyra njerëzore gjeti pasqyrimin e vet më të çiltër. Emri i saj ka mbi 50 vjet që udhëton nëpër botë nëpërmjet veprash befasuese, ku problemet e mprehta sociale që shqetësojnë sot botën njerëzore, kanë gjetur te pena e shkrimtares bisturinë e së vërtetës së dhimbshme.

3.40

Infromacione shtesë

Autori i librit

Marguerite Duras

Numri i faqeve

103

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789992747629

Rreshti

A

Kolona

26

Poashtu mund të ju pëlqejë