Dashuri nën maska

Kryevepra e Hannah Fielding nga trilogjia e Netëve Andaluziane “Dashuri nën maska” (Masquerade) – romancës së shpërblyer me Medalje së Argjendtë nga Independent Publisher Book Awards. Një shkrimtare e re mbërthehet në një aferë të anatemuar dashurie me një cigan, e cila e shpie në botën e sekreteve, mashtrimeve dhe dëshirave të errëta. “Dashuri nën maska” është një histori e dashurisë së ndaluar, të vërtetës dhe besimit – një histori dashurie e mbushur me plot mistere, dëshira dhe pasione të zjarrta nën diellin përvëlues të Spanjës.

Ky është një rrëfim që Mbretëresha e Romancave, Hannah Fielding, e sjellë në një stil monumental.

8.90

Infromacione shtesë

Autori i librit

Hannah Fielding

Numri i faqeve

562

Shtëpia botuese

Efekos

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951785143

Rreshti

A

Kolona

21

Poashtu mund të ju pëlqejë