Jehona të Dashurisë

Një romancë e mahnitshme nga Hannah Fielding – Medalja e artë Gold IPPY Aëard 2014 për Romancën më të Mirë.
Një natë mistike në Venedik bastardët zënë pritën. Një i huaj misterioz shfaqet prej ‘askund’ për të shpëtuar jetën e Venetias dhe …për të rrëmbyer zemrën e saj. Pasioni rritet, por a mund të ketë jetë të gjatë. Xhelozi, intriga, sekrete nga e kaluara… A mundet dashuria e Venetias me Paolon të mbijetojë? Një Histori sekretesh, tragjedish dhe pasionesh të shfrenuara në Venedik.

7.90

Infromacione shtesë

Autori i librit

Hannah Fielding

Numri i faqeve

433

Shtëpia botuese

Efekos

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951660532

Rreshti

A

Kolona

21

Poashtu mund të ju pëlqejë