Trashëgimia

Por, nuk është vetëm Luna që mbante sekrete…
A do të munden Luna dhe Rui të mbrojnë dashurin e tyre platonike? A do
të mund të bëhen feniksë dhe të ngrihen nga pluhuri i së shkuarës?

9.90

Infromacione shtesë

Autori i librit

Hannah Fielding

Numri i faqeve

556

Shtëpia botuese

Efekos

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951660921

Rreshti

A

Kolona

21

Poashtu mund të ju pëlqejë