Keqkuptimi

Çfarë ka rezervuar fati për Aleksandrën në Spanjën e dramave dhe pasioneve të pashtershme, ku gjaku historikisht ka njomur rërën e plazheve përrallore në përpjekjet e pa fund për ruajtje të sedrës dhe hakmarrjeve?

“Keqkuptimi” është një rrëfim dashurie dhe identiteti, por edhe një përplasje idealesh në ndjekje të lumturisë. A mund të mbijetojë dashuria në një botë ku skandalin dhe rrezikun i ke aq larg sa edhe këmishën e trupit?

9.90

Infromacione shtesë

Autori i librit

Hannah Fielding

Numri i faqeve

502

Shtëpia botuese

Efekos

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951660846

Rreshti

A

Kolona

21

Poashtu mund të ju pëlqejë