Pasione të zjarrta

Një tjetër romancë e shkëlqyer nga Hannah Fielding. Historia e një zonjushe që ik nga përditshmëria për t’u vendosur në Afrikë – aty ku i zgjohen ndjenjat e dashurisë, por që përshkohen me shumë të panjohura, intriga, xhelozi dhe ndërskamca.

7.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Hannah Fielding

Numri i faqeve

308

Shtëpia botuese

Efekos

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951660570

Rreshti

A

Kolona

21

Poashtu mund të ju pëlqejë