E burgosura e pasionit

Bukuroshja Rovena Bellem duhet të ketë një trashëgimtar, përndryshe do të jetë pre e zemërimit të vëllait të saj të pamëshirshëm nga njerku, të cilit i rrezikohet nga konfiskimi pasuria e vënë në mënyrë të paligjshme. Dhe i mrekullueshmi Uerrik d’Shavill është i zgjedhuri i përkryer për babain e fëmijës së saj, edhe pse kjo do të thotë burgosje për fisnikun e pashëm dhe detyrim t’i bindet tekave të gruas që dashuron. Duke u zotuar t’i rezistojë, por i tradhëtuar nga vetë burrëria e tij, fisniku Uerrik është i dehur nga sytë e magjishëm dhe bukuria epshndjellëse e Rovenës. Tashmë ai po planifikon të hakmerret.

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Johanna Lindsey

Numri i faqeve

415

Shtëpia botuese

Bota Shqiptare

Gjuha

Shqip

ISBN

9789995611866

Rreshti

A

Kolona

21

Poashtu mund të ju pëlqejë