Martesa skandaloze

Kur Sebastian Taunshendi, i biri i Kontit të Tetë të Exhvudit, u dëbua nga familja për shkak të fundit tragjik të një dueli , u betua se nuk do të kthehej kurrë në Angli . Tashmë , duke jetuar në kontinent, Sebastiani kishte krijuar një identitet të ri si mercenar me pagesë, i njohur si Korbi . Por fqinja e tij e dikurshme, zonjusha Margaret Landor , kishte plane të tjera për të . Ndërkohë në Angli , babai i Sebastianit kishte pësuar disa aksidente të njëpasnjëshme dhe Margareta kishte shumë dyshime për hile dhe mashtrime që do të arrinin deri tek dueli i turpshëm . E bindur se vetëm Sebastiani do të vendoste drejtësi , Margareta bëri një marrëveshje të pazakontë , e cila e rikthente Sebastianin në shtëpinë e tij , por si bashkëshortin e saj . Ndërsa të porsamartuarit zbulojnë një skemë vdekjeprurëse , një pasion i zjarrtë do të lindë midis tyre , i cili as do të mund të parashikohej dhe as nuk mund të ndalej .–

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Johanna Lindsey

Numri i faqeve

423

Shtëpia botuese

Bota Shqiptare

Gjuha

Shqip

ISBN

9789995611736

Rreshti

A

Kolona

21

Poashtu mund të ju pëlqejë