E fshehta e Shëronjëses

Lëreni Saksoninë e shek. XII t’ju marrë me vete… Zotërimi i aftësive të ralla, mund të jetë fat.. ose disfatë. Në rastin e shëronjëses së re, Martës, e cila mund të shërojë edhe me një prekje të dorës dhe është e aftë të parashikojë ngjarje të rëndësishme për vete dhe për kombin, dhuntia e saj do ta detyrojë të largohet nga kështjella në minutën e fundit. Ajo do të bashkohet me një grup kolonësh të nisur drejt Saksonisë së sotme një zonë ende e pa shkelur asokohe. Kolonët udhëhiqen nga Kristiani, kalorësi fiskin që magjepset nga bukuria dhe brishtësia e Martës dhe kthehet në njeriun e vetëm që mund të ndryshojë fatin e saj. Por urtësia dhe dhuntia e shëronjëses tërheqin edhe vëmëndjen e Randolfit, armikut të përbetuar të Kristianit në oborr. Të dy do të ndeshen për pushtet dhe pasion, për drejtësi dhe nder.

10.90

Infromacione shtesë

Autori i librit

Sabine Ebert

Numri i faqeve

458

Shtëpia botuese

LIVING

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928216298

Rreshti

A

Kolona

29

Poashtu mund të ju pëlqejë