Konkubina Ruse

“Një histori e madhe dashurie ,humbjeje dhe besnikërie …” -Diana Gabaldon

12.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Kate Furnivall

Numri i faqeve

559

Shtëpia botuese

Bota Shqiptare

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928001924

Rreshti

A

Kolona

30

Poashtu mund të ju pëlqejë