Eureka Street

“Wilson ka shkruar jë rom in me frymëmarrje ambicioze dhe me një orcë lë pallogaritshme; ai shënon një lartësi në ta e një shkrimtari tashmë të mrekullueshëm

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Robert McLiam Wilson

Numri i faqeve

345

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

4999927477223

Rreshti

A

Kolona

30

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Eureka Street"

Poashtu mund të ju pëlqejë